Disclaimer

:: Declaration of images are the intellectual or personal property, image usage is strictly prohibited without the written consent the blog owner, Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image::

sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali

Thursday, May 16, 2013

SET 3M


Set 3M


 • Mengandungi set B, kalsium dan ESP
 • Sangat dicadangkan untuk ibu yang mengalami masalah penyusuan
 • Masalah penyusuan yang dimaksudkan ialah, si ibu menghadapi masalah penghasilan susu walau telah melakukan perahan setiap 2 jam dan minum air sekurang-kurangnya 3L sehari... maka set ini membantu membaiki mana-mana kekurangan atau ketiadaan zat yang diperlukan oleh badan agar tubuh si ibu dapat berfungsi dengan baik sekali.
 • Set yang paling sesuai untuk ibu yang mempunyai stok yang sedikit, atau yang tidak mempunyai stok susu yang banyak
 • Bagi ibu-ibu yang baru mula nak menyimpan sok ini adalah pilihan yang tepat
 • Set yang paling sesuai untuk ibu yang ingin relaktasi / induce relactation -contohnya ibu telah berhentikan menyusui anak, jika mengamakan set ini, bersama2 tips yang saya bagi, insyaAllah penyusuan boleh dimulakan semula dengan syarat ibu kuat berusaha / ibu yang mahu menyusukan anak angkatnya
Set 3M terdiri dari B-Complex,Vit C,Alfalfa,Vita-Lea,Ostematrix dan ESP
 • B-Complex yang terkandung didalam set 3M ni membantu untuk menukarkan gula didalam badan kepada tenaga dan ia juga mampu menangani stress dan lesu
 • Vita-C pula membantu meningkatkan antibodi didalam susu ibu dan membuatkan kulit ibu lebih cantik, bersih dan cerah berseri.
 • Alfalfa pula mempunya 1001 fungsi, dan yang paling terkenal, ia mampu memperbanyakkan susu ibu dan mampu membuang angin dalam badan, jadi secara tidak langsung dapat mengelakkan bayi terkena kembung perut. Pengambilannya berbeza mengikut keperluan ibu. 
 • Vita-Lea (Multivitamin) dilengkapi dengan 12 vitamin, 7 galian & zat besi. Ia membantu ibu mendapatkan zat & vitamin yang tidak dapat dipenuhi dari pemakanan seharian.
 • ESP & Ostematrix : Komponen utama susu ibu ialah PROTEIN dan KALSIUM. Jadi pengambilan ESP sebagai sumber protein utama untuk ibu menyusu memang sangat tepat, ditambah pula dengan pengambilan Ostematrix (kalsium), melengkapkan nutrisi penting yang diperlukan oleh tubuh badan ibu untuk menghasilkan susu dengan lebih banyak dan lebih cepat. Jadi tidak hairanlah mengapa ramai ibu2 yang mengambil ESP dan Ostematrix (Kalsium) mendapati susu mereka lebih pekat berbanding sebelum mengambil ESP dan Ostematrix.


Menyusukan anak bukan perkara susah dan tak semudah yang disangka. Perjalanan yang panjang ini menuntut ibu pam secara konsisten dan melengkapkan tubuhnya dengan zat dan nutrisi yang boleh diperolehi melalui pemakanan yang sihat. Namun berapa ramai ibu-ibu hari ni yang betul-betul menjaga pemakanan yang berkhasiat? Apa yang ibu makan, itulah yang disalurkan kepada anak melalui susu ibu. Dan pada saya supplement sangatlah mebantu agar tumbesaran anak berkembang dengan baik, dan anak sentiasa sihat.

Pilihan di tangan anda, jika ibu-ibu yang memberi susu tepung sanggup berhabisan membeli susu mahal untuk memastikan anaknya mendapat yang terbaik, mengapa kita yang menyusukan badan, sangat berkira untuk mngambil pemakanan sihat? 

Untuk mencuba produk ini,anda boleh menghubungi saya di:
Call/Whatsapp /SMS @ 012-7968695
FB:Mom's Healthcare & Beauty
Email:sulinda84@gmail.com

Diskaun hebat untuk anda.Best price promise!

No comments:

Post a Comment

Designed by UMIESUEstudio 2014